Spill bilspilldemo - vinn BMW

Spill bilspilldemo - vinn BMW

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Bizarre Creations arkadebilspill Blur er et av mange gode spill som var på feil sted til feil tid. Spillet ble lansert i mai, omtrent samtidig med de andre svært gode bilspillene Modnation Racers og Split Second, i tillegg til at spillet som kanskje ender opp som årets mestselgende, Red Dead Redemption fortsatt spant i boksene våre.

Kanskje derfor ser det ikke ut til at salget har gått utrolig bra for den underholdende raceren. Nå går Activision kraftig ut for å skape blest rundt spillet. Alle som laster ned demoen på enten Xbox 360 eller PS3 og spiller nok til å nå nivå fem vil automatisk bli med i trekningen av en flunka ny BMW 125i coupé.

Denne nokså utrolige gulroten burde være nok til å i alle fall få mange til å prøve spillet . Merk at konkurransen bare gjelder for personer over 18 år.

(Kilde: Eurogamer)

Les også: Anmeldelse: Blur
Les også: Sniktitt: Call of Duty: Black Ops
Les også: Battlefield 3 er definitivt på vei


Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen