Spill Xbox 360 med kroppen i november

Spill Xbox 360 med kroppen i november

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Microsofts kommende bevegelsesstyrte dings Kinect har nå fått en endelig europeisk dato. 10. november var datoen Microsoft kunne bekrefte ovenfor Eurogamer.

Fra før vet vi at Kinect vil få en ganske heftig inngangssum, den veiledende prisen for Kinect alene vil i Norge være 1295 norske kroner. Det vil også være mulig å kjøpe en pakke med både Kinect og en nedgradert versjon av Xbox 360-konsollen, med 4GB lagringsplass, for 2795 kroner.

Småspillsamlingen Kinect Adventures følger med i begge pakkene.

Kinect lar spillerne legge håndkontrollerne ned i skuffa, for å spille Xbox 360-spill med Kinect trenger man lite annet enn fungerende kroppsdeler. Kinect kommer også med en mikrofon som åpner for stemmekontroll i spill, sier du for eksempel «Xbox, stopp» under en filmavspilling skal konsollen gjøre nettopp det.

Kinect ble først vist frem på fjorårets E3-messe, da med det midlertidige navnet Project Natal.

Les også: Kinect-pakker og priser er offentliggjort
Les også: Vi vil gjøre spill tilgjengelige for alle
Les også: Natal omdøpes til Kinect


(Kilde: Eurogamer)

Kinect Adventures

X360
Slippdato: 10. november 2010
Sjanger: Racing
Utvikler: Microsoft
Utgiver: Microsoft Game Studios

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen