Podkast

Rad Crew - Sesong 9, episode 9

Spillene som hentet inspirasjon fra Star Trek

Ukens Rad Crew-episode er en hyllest til avdøde Leonard Nimoy.

Hvis du kjenner Rad Crew, vet du at de er Star Trek-fans for livet, og Leonard Nimoys bortgang har selvsagt påvirket dem.

Hans rolle som Spock i Star Trek var en av de mest minneverdige fra forrige (og dette) århundre. Men Star Trek har også inspirert mange dataspill på store og små måter. I denne episoden får du høre om spill som har henta mye inspirasjon fra Gene Roddenberrys sci-fi-epos.

The Order: 1886 er en helt annen type sci-fi-opplevelse, og Jostein Hakestad har spilt gjennom det. Spillet har fått lunken mottakelse i pressen, men kan det likevel være noe der som gjør det verdt å spille? Én ting er sikker: du har aldri sett bedre og mer veltrimmet skjegg i noe spill.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Are Ness Fløgstad på sin side har blitt bitt av samme Elite: Dangerous-basillen som Stian Askeland og Jostein, og har mistet mye nattesøvn i det siste.

På slutten av episoden kårer gjengen to vinnere av The Order 1886. Spørsmålene som lytterne måtte besvare for å delta i trekningen var: Hvilket spill ville du reboota i en 1800-talls-setting, og hvordan?

Ukens Rad Crew-meny:

  • Topp 5: Spill inspirert av Star Trek (00:04)
  • Nyheter (00:24)
  • The Order 1886 (00:57)
  • Roundabout (1:14)
  • Ukens spørsmål: Vinn The Order 1886 (1:34)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 26. februar
Rad Crew, 19. februar
Rad Crew, 12. februar

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden