Podkast

Rad Crew #156

Spillene vi gleder oss mest til dette året

Ukens Rad Crew handler blant annet om spillåret 2014, NM i Gameplay og Early Access.

Fjoråret var et innholdsrikt og spennende spillår, med alt fra storslåtte opplevelser i Grand Theft Auto V, The Last of Us og Bioshock Infinite til de underholdende og overraskende indieperlene Gone Home, Proteus og The Stanley Parable. Utvalget og variasjonen har vært upåklagelig, og tilgjengeligheten er bedre enn noen gang. Du er heldig dersom du fikk spilt en brøkdel av de gode spillene vi fikk servert i 2013.

Watch Dogs er blant årets mest spennende spill. (Bilde: Ubisoft)

Mye å se frem til

Dersom du henger etter bør du få opp dampen, for i ukens Rad Crew-episode har vertene sett nærmere på de mest interessante spillene som kan ventes i 2014. Blant disse er Braid-skaperens The Witness, som i følge trekløveret ser ut som det beste Myst-spillet siden Myst. De har også store forventninger til en helt ny franchise fra Ubisoft og et splitter actionspill fra studioet bak Halo.

Selvsagt er det langt flere spennende spill på vei enn de fem som omtales i dybden, og du har kanskje selv noen favoritter å dele med oss i kommentarfeltet?

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.
Kristoffer Jetmundsen viser PSN-spillet Umami på spillmessa Gamescom for noen år siden.

Senere i podkasten gjester indieutvikler Kristoffer Jetmundsen episoden for å oppsummere NM i Gameplay, som han vant i fjor. Han stakk ikke av med seieren i år, men er like blid og deler fra sin opplevelse og forteller om de kandidatene han virkelig likte. I tillegg deler han sitt syn på Steams Early Access-program – et konsept programvertene diskuterte i forrige episode.

Helt til slutt forteller Are Ness Fløgstad og Stian Askeland om sine erfaringer fra Spelunkys «daily challenges», så vel som iOS-spillet The Room.

Det blir et mindre nyhetsfokus i denne episoden siden opptaket ble gjort på søndag.

Her er menyen denne uka:

  • Spillene vi gleder oss mest til å spille i år (00:03-00:29)
  • Indieutvikler Kristoffer Jetmundsen forteller om helgens NM i Gameplay, og sitt syn på Steams «Early Access» (00:30-00:59)
  • Segment om Spelunkys «daily Challenges» og «The Room» på iOS (1:00-1:14)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Les også
Anmeldelse: inFamous: Second Son

Det er produsert 156 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 155
Rad Crew: Episode 154
Rad Crew: Episode 153

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden