Horizon Zero Dawn

Spillere melder om krasjing og feil med PC-versjonen av Horizon Zero Dawn

Utvikleren er på saken.

Guerrilla Games

Guerrilla Games' kritikerroste Horizon Zero Dawn landet omsider nylig på PC-plattformen, men det tok ikke lange tiden før spillere begynte å melde om problemer med spillet.

Som blant andre PCGamesN skriver har det dukket opp mange rapporter hvor PC-spillere blant annet klager over hyppig krasjing, kraftig reduksjon i bildefrekvensen og generelt dårlig optimalisering.

PC-versjonen har i skrivende stund svært mange negative brukeranmeldelser på Steam, og har generelt en blandet mottakelse blant spillere på plattformen. Også i spillets offisielle tråd på Reddit kan man finne et høyt antall kritiske reaksjoner.

Guerrilla Games

Utvikleren etterforsker

Utvikleren Guerrilla Games har merket seg røstene, og har lagt ut en oppdatering om saken.

– Vi har overvåket alle kanalene våre og er klar over at noen spillere har opplevd krasjing og andre tekniske problemer. Vit at vi etterforsker rapportene deres som vår høyeste prioritet, skriver studioet.

Allerede i en melding lagt ut i forkant av spillets lansering opplyste utvikleren at de kjente til et knippe problemer det ble jobbet aktivt med å løse. Blant annet vises noen av spillets animasjoner kun med 30 bilder per sekund selv om spillet kjører med mye høyere frekvens.

PC-utgaven av Horizon Zero Dawn ble sluppet på fredag og ble raskt populært. Ifølge statistikken hos Steam Database klatret spillet til over 56 000 samtidige spillere på lanseringsdagen.

Horizon Zero Dawn representerte en helt ny retning for utvikler Guerrilla Games, som tidligere har stått bak skytespillserien Killzone. Spillet fikk svært god mottakelse, og her på bruket ble både hovedspillet og Frozen Wilds-utvidelsen tildelt 9 av 10 poeng.

Les også: GTA V satte ny salgsrekord etter at spillet var gratis på Epic Games Store »

Siste fra forsiden