Podkast

Retro Crew - Sesong 6, episode 12

Spillklubben har prøvd seg på «old school»-varianten av Dark Souls

Castlevania IV til er spillet gjengen bryner seg på denne gangen.

Super Castlevania IV er beinhardt.
Konami

I denne episoden av spillklubben har vi på forhånd prøvd å komme oss gjennom old-school-svaret på Dark Souls: Super Castlevania IV til Super Nintendo.

I klassikeren må den ultimate vampyrjegeren, Simon Belmont, kjempe seg gjennom horder av monstere helt til han kommer til Draculas slott – og der begynner ting for alvor.

Super Castlevania IV er en et veldig metodisk plattformspill som krever en viss konsentrasjon og observasjon av fiendemønstere og det var et interessant gjensyn spesielt sett i lys av Souls-spillene som har blitt så populære.

Retro Crew, sesong 6 episode 12

Spillklubb-episoden denne gangen ledes av Are Ness Fløgstad, som sammen med Jostein Hakestad har brynt seg på det vanskelige spillet.

Super Metroid neste gang

Neste spill i spillklubben blir Super Metroid. Det velkjente Super NIntendo-spillet kan du få tak i på NIntendo Wii, Nintendo Wii U nå. Eller kanskje du sitter på en Super Nintendo som du nå får en ny mulighet til å børste støvet av?

Frist for å spille og sende kommentarer er 12. april. Gå til Retro Crews sider om spillklubben for mer informasjon.

Gått glipp av tidligere episoder?

Retro Crew er et nettradioshow som dedikeres til gamle spill, konsoller og maskiner, laget av Rad Crew i samarbeid med Gamer.no. Du kan blant annet treffe gjengen på Facebook. Her er de tre forrige episodene:

En titt på de mange «Doom-klonene» fra nittitallet
Her er de viktigste Kirby-spillene
Spillklubben: Har Sonic CD holdt seg?

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil.

Siste fra forsiden