Konkurranse

Julekalender 2017 - luke 23

Spillyd i eliteklassen

Årets nest siste kalenderluke.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

La Turtle Beach ringe julen inn

Elite Pro Tournament Gaming Headset.
Turtle Beach

Turtle Beach sine Elite Pro Tournament Gaming-hodetelefoner er skreddersydd for profesjonelle e-sport-spillere og alle som spiller på PC.

Når hodetelefonene er koblet til en datamaskin med den inkluderte USB-forsterkeren, får du levert lyd i DTS HeadphoneX 7.1-surround, og med Turtle Beach sin egen Superhuman Hearing-innstilling er detaljnivået i de 50 millimeter store Nanoclear-elementene komplett.

Med TruSpeak-teknologien sin lover også hodetelefonene krystallklar chat-lyd. Videre har telefonene svært behagelige og luftige puter, og en justerbar bøyle som tar hensyn til brillebrukere.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
986 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden