Spionaction i nytt Cars-spill

Disney lager spill basert på den kommende animasjonsfilmen.

Activision er ikke de eneste som lager spillmatisering av filmer med animerte biler. Disney Interactive Studios har kunngjort Cars 2: The Video Game, et spill basert på den kommende animasjonsfilmen Cars 2. Spillet skal lanseres til sommeren, og kommer til Xbox 360, PlayStation 3, Wii, DS, PC og Mac.

Denne gangen handler det hele om internasjonal spionasje. Vi får besøke spiontreningssenteret CHROME (som står for Command Headquarters for Recon Operations and Motorized Espionage, faktisk), hvor vi får velge mellom tjue ulike figurer og trene dem opp for å bli spioner.

Her får de ta del i simulerte høyrisikooppdrag og bruke massevis av høyteknologiske hjelpemidler som kan la dem unngå eller forsinke sine motstandere.

Spillet er under utvikling hos Avalanche Software, som tidligere har stått for Toy Story 3: The Video Game. De skal jobbe tett sammen med kunstnerne hos Pixar for å bringe humoren og personligheten fra filmen til spillskjermen.

Cars 2: The Video Game får også en slags onlinekomponent. Det vil nemlig integreres ved det nettleserbaserte spillet World of Cars Online, ved at du kan låse opp ulike ting i World of Cars som belønning for strevet i Cars 2. I tillegg støttes flerspiller for opp til fire spillere.

Stikk innom det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Trailer fra filmen.

Siste fra forsiden