Konkurranse

Sportsfansen vil nok like det som ligger bak luke 8 i julekalenderen

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for en hver smak.

To sportspill

Luke nummer åtte skjuler to spill for de sportsglade – til valgfri plattform. Det første er FIFA 19, det nyeste innslaget i den etablerte fotballspillserien som år etter år sørger for kompis- og søskenfeider landet over. Årets utgave traff godt her, selv med mer detaljendringer enn store omveltninger.

FIFA 19.
EA

– Mer fokus på den taktiske biten er positivt, og det at man helt tydelig kan se at valgene man gjør påvirker spillestilen i kamp er selvsagt en kjærkommen forbedring. FIFA 19 har også mange andre mindre forbedringer og forandringer, både kosmetisk og mekanisk, som gjør at jeg føler meg mye mer komfortabel med FIFA-spillet enn jeg har gjort de siste årene, mente vår anmelder.

Det andre spilet er NHL 19, EAs ishockey-alibi. I likhet med FIFA er målet å simulere sporten. Også det fikk gode skussmål her på bruket.

NHL 19.
EA

– Denne gangen er det skøytefølelsen som er blitt et lite hakk bedre, og de kjappe Chel-modusene er også velkomne. I tillegg er det flott at NHL 19 er god på å lære nye og gamle spillere triksene sine, mens andelen moduser er med på å sikre at NHL 19 er noe man kan spille i lang tid fremover, konkluderte vår anmelder.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
117 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden