Spyro Reignited Trilogy lar deg velge mellom ny og gammel musikk

I tillegg har Activision bekreftet at den originale komponisten er med på notene.

San Diego Comic-Con er ikke bare for tegneserierelaterte nyheter viser det seg, for denne uken benyttet Activision seg av den populære messen til å slippe flere detaljer om den kommende nyutgaven av de tre første Spyro the Dragon-spillene, også kjent som Spyro Reignited Trilogy.

Under et panel som ble avholdt for å feire Spyros 20-årsjubileum kom det blant annet fram at man kan bytte mellom musikken som ble brukt i originalspillene og den nye, oppgraderte musikken utviklerne i Toys For Bob har lagd i anledning oppussingen.

Nyversjonen av Spyro the Dragon har fått en betraktelig visuell overhaling.
Activision

Videoen øverst i artikkelen viser hvordan de to ulike lydsporene fungerer i nyversjonen av Spyro 2: Ripto's Rage.

Spillere kan når som helst gå inn i innstillingene og bytte mellom de to utgavene uten å miste lagringsdata, heter det i videobeskrivelsen.

Copeland vender tilbake

En liten smakebit av den nye temalåta Stewart Copeland har lagd for Spyro Reignited Trilogy

I løpet av panelet ble det samtidig annonsert at komponisten fra originalspillene, Stewart Copeland, også er med denne gangen. Han har blant annet skrevet en splitter ny sang, Tiger Train, som fletter sammen temalåtene fra de tre spillene.

Copeland har uttalt følgende om sin involvering i prosjektet:

– Å lage ny musikk for Spyro Reignited Trilogy har vært utrolig gøy og nostalgisk for meg. Å se hvordan fans elsket den originale serien og lydsporet var en hjertevarmende opplevelse for 20 år siden, og det å kunne gjenoppsøke den moroa med det nye spillet har fullendt opplevelsen. Jeg kan ikke vente med å la spillere høre den nye tittellåta og nyte muligheten til å spille det oppussede spillet med min originale musikk når trilogien kommer i høst.

Spyro Reignited Trilogy lanseres for PlayStation 4 og Xbox One den 21. september i år.

Siste fra forsiden