Final Fantasy VII Remake

Square bekrefter: Final Fantasy VII Remake er fortsatt episodebasert

For de som håpet at noe hadde endret seg de siste årene.

Square Enix

I forrige uke viste Square Enix frem et nytt klipp fra Final Fantasy VII Remake, for første gang på tre år. Med videoen avslørte studioet flere ting som har endret seg siden Square tok over utviklingen i 2017 – inkludert utseendet til enkelte figurer, brukergrensesnittet og kampene.

Kampene i Final Fantasy VII Remake blir mer flytende og actionorientert enn det turbaserte systemet fra originalen.
Square Enix

Traileren røpte imidlertid ikke noe om lanseringsplanene for spillet, og spesielt lurte mange på hvordan det var med planene om å dele det opp i flere episoder. Håpet om at Square også hadde gjort endringer her ble imidlertid raskt knust, med en offisiell uttalelse fra utvikleren.

I en pressemelding (oversatt av Siliconera) heter det at Final Fantasy VII Remake «vil bestå av flere deler når det gjenoppstår på PlayStation 4». Dermed er det utelukket at vi får spillet i én pakke, slik som originalen ble lansert i 1997.

– For stort

Spillsjef Tetsuya Nomura forklarte allerede i 2015 at Final Fantasy VII Remake måtte deles opp for å få plass til hele opplevelsen. Nøyaktig hvordan opplevelsen skal deles opp er fortsatt uvisst, men én teori er at vi får tre episoder basert på innholdet fra originalspillets tre disker.

Forhåpentlig blir det ikke lenge å vente før vi får noen svar. Square har lovet å dele mer informasjon på neste måneds E3-messe, der utvikleren har sitt eget show planlagt for 10. juni.

Fikk du med deg vårt tilbakeblikk på veien til Final Fantasy VII Remake?
Vi oppsummerer 15 år med rykter, håp og skuffelser »

Siste fra forsiden