Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy VII Remake slår fra seg i rålekker trailer

Square viser hva vi kan forvente av spillets første akt og lover nye detaljer på E3.

Natt til fredag viste Square Enix endelig frem mer av Final Fantasy VII Remake. Det begynner å bli en stund siden vi har hørt noe skikkelig om spillet, men i den ferske traileren som du kan se over, får vi et innblikk i hvordan prosjektet ligger an.

Aerith eller Aeris. Hva sier du?
Square Enix

Traileren tar oss med gjennom deler av Final Fantasy VIIs første akt, som tar plass i byen Midgard. Vi får glimt av Cloud, Aerith og Barret, men Tifa uteblir. Ellers er også Avalanche-gjengen Biggs, Wedge og Jessie med og skurken selv; Sephiroth.

Se nye skjermbilder fra spillet nederst i artikkelen.

Videoen viser nyversjonens kampsystem i fri utfoldelse, med en rekke kjente og ukjente elementer. Som Square har hintet til tidligere blir kampene ganske annerledes fra de vi kjenner i originalspillet, og vi kan blant annet forvente mer flytende og hurtig action.

Fortsatt har vi ikke fått noen dato å forholde oss til, men Square lover å dele mer informasjon neste måned – trolig under utviklerens E3-show. Selskapet har riktignok hintet om en stor spillansering senere i år, og det er ikke utenkelig at det dreier seg om nettopp Final Fantasy VII Remake.

– Ble avduket for tidlig

Den mye etterspurte nyversjonen ble først vist frem på E3 i 2015. I tiden som fulgte gikk utviklingen imidlertid litt i stå, og i 2017 tok Square Enix over arbeidet fra tredjepartsstudioet CyberConnect2, som til da hadde hatt ansvaret.

I fjor sommer innrømmet spillsjef Tetsuya Nomura at avdukingen av Final Fantasy VII Remake kom for tidlig. Square hadde ønsket å komme ryktene i forkjøpet, men gitt startvanskene og at studioet først måtte få ferdig Kingdom Hearts III endte det opp med å slå feil.

Fikk du med deg vårt tilbakeblikk på veien til Final Fantasy VII Remake?
Vi oppsummerer 15 år med rykter, håp og skuffelser »

Siste fra forsiden