Square Enix' neste rollespill har fått lanseringsvindu og ny trailer

Du kan prøve Project Octopath Traveler allerede nå.

Det neste rollespillet fra Square Enix-studioet bak Bravely Default vil lanseres på Nintendo Switch i 2018. Det bekreftet Nintendo under sin Direct-sending natt til torsdag.

Project Octopath følger historiene til åtte forskjellige figurer.
Square Enix

Spillet – som opprinnelig ble kunngjort i januar – har fremdeles ikke fått et offisielt navn, og går under arbeidstittelen Project Octopath Traveler. Tross mangelen på navn har utviklingen kommet seg et stykke videre de siste åtte månedene, og gjennom en ny trailer for prosjektet – som du kan se over – fikk vi en fersk smakebit på hva spillet vil by på.

I korte trekk er Octopath Traveler et todimensjonalt rollespill av den gamle skolen. Handlingen er satt til en verden kalt Orsterra, der vi får møte åtte forskjellige helter, hver med ulike egenskaper og en unik historie og fortelle. Som sine inspirasjonskilder byr spillet på turbaserte kamper, men utvikler Asano Team lover en og annen moderne vri.

Prøv selv

Ved siden av lanseringsvinduet og traileren slapp Nintendo også en demo for Octopath Traveler, som er tilgjengelig i Switch-butikken nå. Her får man stifte bekjentskap med to av de åtte figurene: Primrose Azelhart og Olberic Eisenberg.

Primrose jobber som eksotisk danserinne, men er i all hemmelighet datter av en ødelagt adelsfamilie. Med sin sjarm kan hun lokke med seg andre figurer til å hjelpe henne på sitt hevntokt. Olberic er en tidligere ridder, som mistet sin konge – og samtidig meningen med livet – i et blodig statskupp. Uten en herre å tjene surrer Olberic rundt i en liten landsby, der han stadig vekk havner i bråk med de andre innbyggerne.

De resterende seks figurene holder utvikleren foreløpig tett til brystet, men etter hvert som lanseringen nærmer seg vil vi nok få mer informasjon.

Nintendo fortsetter å satse på indie-spill til Switch.
Utvikleren viste nylig frem en rekke spill på vei til konsollen »

Siste fra forsiden