Demoen av Square Enix' nye Switch-rollespill har fått overveldende respons

Nå har utviklerne kunngjort de nye endringene i Octopath Traveler.

Øyvind Steinkopf Sund/Gamer.no

Square Enix' nye Switch-eksklusive rollespill Octopath Traveler ble kunngjort allerede i januar i fjor, og i høst fikk vi en spillbar demo av den nye tittelen. Denne har blitt veldig populær viser det seg, og nå takker utviklerne for responsen med en ny oppdatering via Nintendos amerikanske Twitter-side.

I en video som du kan se under opplyser utviklerne bak Octopath Traveler at demoen til spillet har blitt lastet ned én million ganger og fått 45 500 tilbakemeldinger fra spillerne.

På bakgrunn av disse tilbakemeldingene har utviklerteamet gjennomført en rekke endringer av spillet, som altså vil bygges inn i den endelige versjonen. Blant endringene er muligheten til å løpe ved å bevege styrestikken helt ut til kanten.

Lovende rollespill

I demoen måtte man slå løpingen av og på ved å trykke B-knappen, en litt knotete løsning. I tillegg kan man nå holde inne B-knappen mens man løper for å bevege seg enda raskere. Mange spillere meldte nemlig at figurene generelt beveget seg for sakte.

Om man velger å bevege seg raskere må man imidlertid belage seg på å møte fiender oftere enn ellers. Når det gjelder det visuelle har utviklerne økt synligheten, spesielt innendørs, som i grotter og lignende. Diverse forbedringer i grensesnittet er også blitt gjennomført.

Octopath Traveler utvikles av Square Enix-studioet bak Bravely Default og er et turbasert rollespill av den japanske skolen. Et de spesielle aspektene ved spillet er den unike visuelle stilen, som kombinerer HD-grafikk med todimensjonal piksel-grafikk. Vi har allerede tatt en titt på spillet og konkluderte med at det er høyst lovende.

– Vi vil definitiv få en herlig gjennoppliving av klassiske japanske rollespill, men samtidig et spill som tør å ta opp uvanlig tung tematikk til sjangeren å være. Alt ligger til rette for et JRPG av aller høyeste klasse, så det er bare å begynne å glede seg, skrev vår utsendte i sniktitten.

Super Meat Boy gjør det også veldig bra på Switch »

Siste fra forsiden