Square Enix og Tales of-skaperen lager nytt rollespill

Her er de første detaljene om «Project Prelude Rune».

Square Enix

Square Enix har opprettet et nytt spillstudio i Tokyo, kalt Studio Istolia, som blant annet skal jobbe med helt nye rollespill under Square Enix-banneret. Navnet Istolia er hentet fra det greske ordet for historie, og nettopp det å fortelle uforglemmelige historier skal stå sentralt for studioet.

«Project Prelude Rune»

Det nye rollespillet skal være satt i en stor og åpen verden full av liv.
Square Enix

I en pressemelding forteller Square at Istolia-teamet allerede er i gang med sitt første prosjekt, som går under arbeidstittelen «Project Prelude Rune».

Ifølge utvikleren er det Hideo Baba – mannen bak flere av Tales of-spillene – som skal lede både studioet og det nylig annonserte prosjektet. Foreløpig vet vi ikke noe om historien som skal fortelles, men pressemeldingen avslørte litt om spillets setting:

– Prosjektet har som mål å bygge et nytt rollespill med en ny fantasy-setting, som brer seg utover et vidstrakt landskap fullt av liv. Verdenens mange folkeslag, som livnærer seg av jorda, våger å drømme og kjempe for det som er rettferdig. Dette er deres fortelling.

Square har ikke sagt noe om hverken lanseringsdato eller hvilke plattformer spillet kommer til, men ytterligere detaljer vil avsløres ved en senere anledning.

Square Enix har også inngått et samarbeid med Marvel.
De to selskapene skal lage en rekke superheltspill sammen »

Siste fra forsiden