Square Enix-sjefen ble «siste boss» i spesiellagd Final Fantasy XV-demo

Feiret lanseringen med eksklusiv demo.

Yosuke Matsuda dukket plutselig opp.
Square Enix

For å feire lanseringen av Final Fantasy XV holdt Square Enix en offisiell livestream mandag der de viste fram en ny demo, spesiallaget for anledningen. I den nye «Mystery disc»-demoen utforsket arrangørene en festival satt i byen Accordo som var fylt med fan-kunst, og som lekte seg med alt fra størrelsesforhold på figurer til andre absurde situasjoner.

Sjefskampen.

Det mest interessante var nok likevel demoens sjefskamp, som muligens tar begrepet på kornet bedre enn noe annet spill har gjort tidligere. Som du kan se i videoen til høyre (fra 3:02:32) hadde nemlig utviklerne lagt inn en mannevond utgave av Square Enix-sjef Yosuke Matsuda, som etter å ha flydd ned fra oven begynner å slåss mot hovedperson Noctis med et sverd og en maskinpistol. Med andre ord: bokstavelig talt en «boss»-kamp.

Så vidt vi vet er det ingen planer om å implementere denne spesiallagde demoen i spillet – så om du i likhet med meg håpet på å få denge løs på spillversjonen av Square Enix-sjefen mens du roper «HVORFOR HAR DERE IKKE LAGET ET NYTT CHRONO TRIGGER ENNÅ?!», må du nok få ut frustrasjonen andre steder. Vi får se om dette endrer seg.

Endelig

Final Fantasy XV er ute i dag, til Xbox One og PlayStation 4, ti år etter at spillet først ble annonsert. Den gang het spillet Final Fantasy XIII Versus, men etter utallige utsettelser og det vi antar er interne problemer måtte det store endringer til for å få spillet ferdig.

Apropos det å være sene: Vi jobber på spreng med vår anmeldelse, og håper vi har noe å si om ikke så alt for lenge.

Fikk du med deg det andre Final Fantasy-spillet som ble lansert i høst?
World of Final Fantasy er en sukkersøt hyllest til serien »

Siste fra forsiden