Square Enix - Marvel Avengers

Square Enix skal vise frem Marvel Avengers-spillet sitt på E3

Oppdatert: Blir visstnok et actioneventyr med både en- og flerspiller.

Skjermbilde, Youtube

Oppdatering 31. mai: Et knippe detaljer om Square Enix' Avengers-spill har sneket seg ut til offentligheten, via nettsiden til E3 Coliseum. Som Twitter-bruker Evan Filarca oppdaget, beskrives spillet som et nettbasert actioneventyr med muligheter for både enspiller og flerspiller.

– Gå sammen i grupper på opptil fire spillere, lær deg ekstraordinære evner, tilpass heltene for å passe din spillestil og kombiner evner for å beskytte en voksende verden som stadig vekk møter på nye trusler.

Oppføringen er siden redigert for å fjerne dette punktet, men da vet vi i det minste litt om hva vi kan forvente når spillet skal vises frem om en drøy uke.

Opprinnelig sak følger.

Helt tilbake i januar 2017 kunngjorde Square Enix et samarbeid med Marvel, med flere planlagte spill. To og et halvt år har passert uten noen håndfaste nyheter, men nå er det like før det smeller.

Onsdag kunngjorde Marvel at samarbeidets første prosjekt skal vises frem under Squares E3-konferanse. Den går av stabelen 10. juni i Los Angeles, eller klokken 03:00 den 11. juni her i Norge.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

The Marvel Project – eller muligens Marvel's Avengers, som det kalles i Tweeten – vil by på en helt ny historie basert på de velkjente superheltene. Spillet utvikles av Tomb Raider-studioet Crystal Dynamics og Eidos Montreal, utvikleren som blant annet har stått for Deus Ex-spillene.

I fjor bekreftet Marvel også at teamet har fått med seg tidligere Naughty Dog-topp Shaun Escayg og Visceral Games-veteran Stephen Barry på prosjektet.

Hva de får snekret sammen får vi altså se om halvannen uke. På pressekonferansen forventer vi også å høre mer om Final Fantasy VII Remake. Det etterlengtede spillet fikk en ny trailer tidligere denne måneden, og nå venter vi på en mulig datokunngjøring.

Netflix har også kunngjort planer for årets E3-messe.
Strømmetjenesten planlegger å lage spill av flere serier »

Siste fra forsiden