Final Fantasy Origin - Team Ninja

Square Enix skal visstnok avduke et Final Fantasy-basert actionrollespill på E3

Rykter hevder det er Nioh-utvikleren som står bak.

Illustrasjonsbilde fra Dissidia Final Fantasy NT.
Square Enix

Hvert eneste år er ukene før E3 preget av rykter og lekkasjer om kommende spillkunngjøringer. Årets messe ser ikke ut til å bli noe unntak, og noen av Square Enix' planer kan allerede være avslørt.

Nioh møter Final Fantasy

Team Ninja har jobbet med Final Fantasy-serien før, i Dissidia Final Fantasy NT.
Square Enix

Som Fanbyte melder har det nylig gått mye snakk om at Square skal avduke et nytt actionrollespill på spillshowet i juni. Spillet blir angivelig et sidesprang til Final Fantasy-serien, og det er Team Ninja – utvikleren bak Nioh og Dissidia Final Fantasy NT – som står bak.

Ifølge nettstedets egne kilder, som skal ha kjennskap til situasjonen, skal spillet hete Final Fantasy Origin. Det blir konsolleksklusivt for PlayStation 5, med en PC-lansering planlagt senere – i likhet med hva Sony har gjort med Horizon Zero Dawn og Days Gone.

Videre skriver Fanbyte at Final Fantasy Origin blir et actionrollespill i samme gate som Nioh. Det skal riktignok være mer tilgjengelig, hevdes det, for å appellere til et bredere publikum. Handlingen er visstnok satt til det aller første Final Fantasy-spillet.

Mens ryktene ikke nevner noe om slippdato ligger planene tilsynelatende allerede klare for en demo. Denne kan komme en gang til sommeren, med tittelen Stranger in Paradise.

Som alltid tar vi rykter med en klype salt, og frem til E3 er over 15. juni kan du nok like godt la saltbøssa stå fremme.

Square har også nytt eventyrspill i ovnen.
Forspoken kommer til PC og PlayStation 5 neste år »

Siste fra forsiden