Forspoken - demo

Square har justert Forspoken-demoen etter tilbakemeldinger fra spillere

Utvikleren slapp også PC-krav for actioneventyret.

Square Enix

Square Enix har kunngjort en rekke oppdateringer til Forspoken-demoen på PlayStation 5. Endringene kommer etter tilbakemeldinger fra fans, som mente det var rom for forbedringer.

Via Twitter forklarer spillsjef Takeshi Aramaki at demoen nå blant annet tilbyr knappekonfigurering. Videre vil fiender man har låst seg inn på forbli låst lenger selv om de beveger seg utenfor synsfeltet på skjermen.

I tillegg har utvikleren justert størrelsen på diverse tekst i spillet, og noe teknisk rusk skal være luket ut.

Forspoken krever ganske mye av PC-en din.
Square Enix

Samtidig avslørte Square PC-kravene for Forspoken. Her er minstekrav, anbefalt maskinvare og krav for «Ultra» grafikkinnstillinger, og spesielt sistnevnte krever at du sitter på en solid rigg. Du kan bla gjennom de forskjellige kategoriene i bildet til høyre i artikkelen.

Vi testet det kommende actioneventyret sent i 2021, og skribent Øystein Furevik kom fra opplevelsen med et blandet inntrykk.

– Det jeg gleder meg mest til er absolutt å farte rundt i den store verden og løpe, klatre og hoppe i høy fart. […] Spillet kan likevel ikke leve på dette alene, og det er her jeg må si at jeg er litt usikker. Det ser på ingen måte dårlig ut, men det er ingenting ved kampsystemet som umiddelbart får meg til å tenke at dette er noe jeg må spille.

Forspoken lanseres 24. januar, på PC og PlayStation 5.

LES OGSÅ: Final Fantasy XVI-datoen er satt »

Siste fra forsiden