Forspoken - utsatt igjen

Square Enix har utsatt Forspoken igjen – denne gangen til 2023

– Strategisk beslutning.

Square Enix

Utsettelsene fortsetter for eventyrspillet Forspoken. Fire måneder etter at Square Enix flyttet lanseringen fra mai til oktober, har utvikleren sett seg nødt til å forskyve datoen enda en gang.

Forspoken utsettes igjen.
Square Enix

Via Twitter forteller Square at Forspoken nå skal slippes 24. januar 2023. Årsaken er heller uklar, men ifølge uttalelsen skal det være snakk om en strategisk beslutning og ikke at utviklingen har støtt på problemer.

– Etter diskusjoner med viktige samarbeidspartnere har vi tatt en strategisk beslutning om å flytte lanseringen av Forspoken til 24. januar 2023. Alle delene av spillet er ferdige, og utviklingen er inne i siste runde med finpuss, skriver Square og utviklerstudioet Luminous Productions.

Forspoken forteller historien om Frey, en ung jente som kastes inn i en verden full av magi og onde skapninger. Vi tok en kikk på spillet i fjor, og mens verdenen virket flott var skribent Øystein Furevik heller usikker på kampsystemet.

– Det jeg gleder meg til mest er absolutt å farte rundt i den store verdenen og løpe, klatre og hoppe i høy fart. […] Spillet kan likevel ikke leve på dette alene, og det er her jeg må si jeg er litt usikker. Det ser på ingen måte dårlig ut, men det er ingen ting ved kampsystemet som umiddelbart får meg til å tenke at dette er noe jeg må spille, lød konklusjonen den gang.

LES OGSÅ: Det glimrende Nier: Automata kommer til Switch i oktober »

Siste fra forsiden