Forspoken

Square Enix viste spilling fra sitt neste actionrollespill

Se den nyeste traileren for Forspoken.

Det var tidligere i år at Square Enix og utvikler Luminous Productions offisielt avslørte Forspoken, spillet som til da hadde gått under arbeidstittelen Project Athia. Under PlayStation Showcase-sendingen denne uka dukket spillet opp igjen, med en skikkelig kikk på hvordan det fungerer.

Forspoken.
Square Enix

Den nye traileren for opplevelsen – som du finner i videovinduet over – introduserer oss nok en gang for protagonist Frey Holland. Ungjenta lever et ugreit liv i New York, før hun plutselig en dag transporteres til Athia – en fantasiverden full av magi, drager og andre monstre.

Sammen med Cuff, et snakkende armbånd som kan minne om Wheatley fra Portal 2, må Frey navigere denne ukjente verdenen samtidig som hun blir bedre kjent med sine nye magiske evner.

Basert på traileren får hun tilgang på en rekke forskjellige egenskaper, inkludert hopp og sprett, men også skyting med bare hendene.

Forspoken skal lanseres en gang på våren neste år. Spillet er foreløpig kun bekreftet for PlayStation 5, men det har også vært hint om en PC-versjon.

LES OGSÅ: Her er første skikkelige titt på God of War Ragnarok »

Siste fra forsiden