Forspoken - Project Athia

Project Athia omdøpes til Forspoken – kommer til PC og PlayStation 5 neste år

Se den nyeste traileren for Square Enix-eventyret.

Square Enix har omsider avslørt hemmeligheten som har skjult seg bak kodenavnet Project Athia. Torsdag kunne utvikleren røpe at det kommende actionrollespillet skal hete Forspoken, og det kommer til PC og PlayStation 5 en gang til neste år.

Protagonist Frey Holland må bruke sine magiske evner for å overleve Athias farer.
Square Enix

Kunngjøringen av både tittel og slippdato kom i en ny trailer for spillet, som du kan se øverst i artikkelen. Videoen introduserer først og fremst protagonist Frey Holland, spilt av Charlies Angels-skuespiller Ella Balinska, men byr også på ett og annet glimt av selve spillopplevelsen.

Som Square og utvikler Luminous Productions – teamet bak Final Fantasy XV – forklarer er Frey en helt alminnelig ung jente, som er akkurat så alminnelig at hun har magiske evner. Disse må hun bruke for å overleve i den farlige verdenen kalt Athia.

Blant evnene hennes er muligheten til å klatre, hoppe og løpe styggfort. I tillegg kan hun bruke både offensiv og defensiv magi i kamp, men akkurat hvordan dette fungerer må vi visst vente på å finne ut mer om.

Forspoken ble vist frem for første gang under Squares E3-erstatning i fjor sommer, den gang under arbeidstittelen Project Athia. Nå vet vi altså litt mer om opplegget, som altså skal lanseres i løpet av 2022.

Square Enix har en rekke prosjekter på gang.
Blant dem er Project Triangle Strategy, et rollespill for Nintendo Switch »

Siste fra forsiden