Project Triangle Strategy

Nytt Square Enix-rollespill bekreftet for Nintendo Switch

Du kan teste Project Triangle Strategy nå.

Square Enix benyttet ukas Nintendo Direct-presentasjon til å avduke et nytt rollespill. Det Switch-eksklusive spillet går under det midlertidige navnet Project Triangle Strategy, og fans kan teste opplevelsen allerede nå.

Åndelig Octopath-oppfølger

Project Triangle Strategy er en arbeidstittel.
Square Enix

Project Triangle Strategy later til å være en slags åndelig oppfølger til Squares Octopath Traveler fra 2018. Spillet bruker den samme «HD-2D»-grafikken, og lokker med et storslått eventyr og turbaserte kamper.

Selve handlingen er satt til kontinentet Norzelia, der tre nasjoner kjemper om områdets begrensede tilførsel av salt og jern. Spillere styrer en bande med krigere fra kongeriket Glenbrook, og må navigere både sverdsvinging og en solid dose valg og konsekvenser i en historie som kan sno og vende seg i mange forskjellige retninger.

Kampsystemet handler om hvem som kan posisjonere seg best. Bruk av terrenget later til å bli uhyre viktig, og den som klarer å komme seg opp i høyden kan sikre seg viktige fordeler. Man kan også bruke magi for å endre på slagmarken, som åpner for en rekke kombinasjonsangrep med ulike elementer.

Demo ute nå

Project Triangle Strategy har enda ikke fått noen offisiell slippdato, men planen er å gi ut spillet i løpet av neste år. Interesserte spillere kan imidlertid teste opplegget alt nå, i en demo som rullet ut samtidig med spillets kunngjøring.

Demoen er tilgjengelig gratis via Nintendo eShop.

Vi likte for øvrig Octopath Traveler meget godt.
Vår anmelder skrøt spesielt av musikken »

Siste fra forsiden