Forspoken utsatt

Square utsetter storsatsingen Forspoken

Flytter fra våren til høsten.

Square Enix

Den neste storsatsingen fra Square Enix rekker likevel ikke sin planlagte lanseringsdato. Forspoken – som spillet heter – skulle egentlig ut 24. mai, men kommer nå først 11. oktober.

Spillere må vente litt lenger på å få oppleve eventyret om ungjenta Frey.
Square Enix

I en uttalelse på Twitter skriver utviklerteamet hos Luminous Productions at spillet trenger mer tid for å få på plass en siste finpuss.

– Vår visjon for denne spennende nye serien er å levere en spillverden og en helt som spillere på tvers av kloden vil ha lyst til å oppleve i flere år fremover, så det å gjøre dette riktig er ekstremt viktig for oss. Med det som mål vil vi bruke de neste par månedene på å gi alt for å polere på spillet og vi gleder oss til dere får oppleve Freys reise til høsten.

Vi tok en kikk på Forspoken i fjor. Skribent Øystein Furevik sa den gang at han gledet seg til å få farte rundt i spillets store og åpne verden, men at kampsystemet ikke virket spesielt inspirerende.

I andre Square-nyheter meldte selskapet nylig at Guardians of the Galaxy ikke hadde solgt like bra som forventet. Spillet, som fikk skryt av vår anmelder, kommer nå til Game Pass på Xbox og PC den 10. mars.

Square fortsetter å satse på Final Fantasy XIV.
Lover minst ti år til med innhold til nettrollespillet »

Siste fra forsiden