Star Wars Battlefront-betaperioden har blitt forlenget

EA stenger ikke serverne helt ennå.

EA

Denne helgen gikk betatesten til Star Wars Battlefront av stabelen på Xbox One, PlayStation 4 og Windows. Planen var egentlig å stenge slusene mandag, men nå sier EA at de kommer til å forlenge perioden ut tirsdag 13. oktober

– Disse testene skal hjelpe oss med å finne noen ekstreme scenario, noe som betyr at enkelte spillere kan oppleve problemer som å bli sparket ut av spillet eller å miste tilkoblingen, forteller EA om forlengelsen.

Hele helgen har spillere kost seg med betatesten.
Electronic Arts

Da betaslusene åpnet like før helgen, var etterspørselen så stor på Windows at DICE så seg nødt til å montere opp flere servere enn planlagt. Utenom dette virker det som om det meste har gått som smurt for Star Wars Battlefront-testingen.

I testperioden kan man spille Walker Assault on Hoth, der opptil 40 spillere kjemper mot hverandre i en storslått kamp på den iskalde planeten. Spillere kan også prøve Drop Zone-modusen der to lag kjemper om å kontrollere ulike områder på spillbrettet. I tillegg bys det på en overlevelsesmodus, der du alene eller sammen med en venn må forsvare deg mot endeløse bølger med Imperiets styrker.

Star Wars Battlefront lanseres til Windows, Xbox One og PlayStation 4 20. november.

EA har offentliggjort kravene til maskinen din.
Så god PC må du ha for å kjøre Star Wars Battlefront »

Siste fra forsiden