Star Wars Battlefront får mer innhold tidlig neste år

Flere brett, moduser og figurer er på vei til flerspillerspillet.

Electronic Arts

Den første av fire pakker med ekstrainnhold for Star Wars Battlefront vil lanseres tidlig 2016, annonserte utgiver Electronic Arts denne uken. Nøyaktig hva som inkluderes i pakken er uvisst, men på spillets nettside får vi en forsmak på alt tilleggsinnholdet som hittil er planlagt for spillet.

Kjøper du Star Wars Battlefronts sesongpass kan du vente deg blant annet fire nye helter og skurker, 16 nye flerspillerbrett, fire nye spillmoduser og over 20 våpen, kjøretøyer og stjernekort for både opprørerne og imperiet. I tillegg får sesongpasseiere tilgang på hver av de fire innholdspakkene to uker før alle andre.

Star Wars Battlefront har mye nytt innhold i vente.

Sesongpasset koster 449 kroner på PC, PlayStation 4 og Xbox One, mens prisen for enkeltstående tilleggspakker enda ikke er fastsatt. Passet inkluderer for øvrig ikke «The Battle of Jakku»-pakken, som introduserer to nye brett og blir gratis for alle som eier spillet.

Flerspillermoro

Star Wars Battlefront lanseres på torsdag, 19. november, men allerede nå kan du lese vår anmeldelse av skytespillet. Anmelder Espen Jansen er som han selv sier ingen utpreget tilhenger av Star Wars, men han kunne ikke la være å bli imponert av hva utvikler DICE har snekret sammen:

– Star Wars Battlefront er Star Wars så godt det kan lar seg gjøre i spillform. […} Battlefront er tydelig nytenkende på flere områder, fra innslaget av helte- og skurkeskikkelser, til en spennende blanding av første- og tredjepersons skyting. Skyting som for så vidt føles veldig treffsikker og solid, i så stor grad at det stort sett alltid er gøy å være rebell og stormtrooper på slagmarken, skrev han.

EA ønsker å gi ut flere Star Wars-spill.
Planlegger mer Battlefront og andre spill basert på stjernekrigene »

Siste fra forsiden