Juvelstokking for viderekommende

Starter i det små

Puzzle Quest 2 slippes på Xbox 360 og DS til våren.

Forrige uke kom den ikke så veldig overraskende nyheten om at australske Infinite Interactive jobbet med en oppfølger til suksessen Puzzle Quest: Challenge of the Warlords. Noen detaljer om lanseringen eller formater ble ikke offentliggjort, men nå forteller utgiver D3Publisher at spillet kommer i løpet av våren.

Barbaren Ulfson slapper av med en runde Bejeweled

Merkelig nok slippes Puzzle Quest 2 til å begynne med bare på DS og Xbox 360 (gjennom Xbox Live Arcade). Det første spillet dukket med tiden opp på nesten alt av formater, så vi kan vel regne med at vårlanseringen bare er første runde for Puzzle Quest 2.

I Puzzle Quest 2 får du valget mellom fire nye klasser: krigsmagiker, barbar, leiemorder og inkvisitor. Etter du har valgt deg en klasse må du reise til byen Verloren, som er under angrep av demonen Gorgon. Demonen og monstrene som tjener ham må selvsagt beseires ved å stokke om på krystaller, og systemet ser ut til å være stort sett det samme som i det første spillet.

Eventuelle nyvinninger i systemet diskuteres ikke i pressemeldingen, men det love nye våpen og magiske formularer til å hjelpe deg. Bortsett fra den historiedrevene modusen kan du også velge å spille en kjapp omgang mot computeren, delta i flere kamper på rad i en egen turneringsmodus eller konkurrere mot andre spillere over nettet.

Siste fra forsiden