Podkast

Retro Crew

Stemningsrapport fra Retrospillmessen i Sandefjord

Retro Crew var på tur i helgen.

Rad Crew

Denne helgen gikk Retrospillmessen av stabelen i Sandefjord, og Retro Crew var på plass for å ta pulsen på arrangementet der hele Norge møttes for å feire gamle spill og kulturen rundt dem. Ukens podkast er en stemningsrapport spilt inn på messeområdet

Rad-testing av Vtech Creativision.

I denne episoden satte vi oss ned for å diskutere alt vi hadde sett på messa hittil. Blant annet har vi nå testet multi-konsollen RetroN 5, som endelig har fått lanseringsdato.

Vi har også fått sett en mengde konsoller. Disse inkluderer noen vi ikke en gang har hørt om før – Creativision? – samt legendariske konsoller som SNES og Nintendo 64 og tvilsomme klassikere som Philips CDi.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.
Nei takk, Hulk.

Dette er den første av to podkaster fra Retrospillmessen, og neste uke intervjuer vi initiativtaker Jan Olav Hegvik. På plass i Hvalfangerbyen var Ida Joynt, Aleks Hakestad, Kenneth Jørgensen, Christer Runde og Jostein Hakestad.

Gått glipp av tidligere episoder?

Retro Crew er et nettradioshow som dedikeres til gamle spill, konsoller og maskiner, laget av Rad Crew i samarbeid med Gamer.no. Du kan blant annet treffe gjengen på Facebook. Det er produsert 79 episoder til nå, og her er de tre forrige:

Dette spillet la grunnlaget for Blizzards suksess
Klampen i bånn med Mario Kart-serien
Er E.T.-myten egentlig bekreftet?

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil.

Siste fra forsiden