– Halo-pirater straffes hardt

Stenges ute

Det rapporteres at enkelte spillere er utestengt fra Xbox Live på grunn av Halo: Reach.

I går kunne vi rapportere om at Microsofts egen uforsiktighet med anmeldereksemplaret førte til at hackere fikk tak i en kopi av Halo: Reach. Den fant veien til det store nettet, og enkelte kunne ikke motstå fristelsen – de lastet ned spillet.

Microsoft liker ikke pirater.

Allerede nå kommer det inn rapporter om at de som spiller disse piratkopiene (oppkoblet til Xbox Live) blir sporet opp av Microsoft og straffet hardt. Det ifølge et utestengelses-dokument MaxConsole har fått tak i.

Det er ikke kjent hvor lenge en slik utestengelse vil vare, ei heller om akkurat denne omfatter bare spillerens "gamertag" eller hele konsollsystemet.

– Alle som spiller uautoriserte titler risikerer utestengelse for både Live-konto og konsoll. Alle forbrukere bør vite at piratvirksomhet er ulovlig, sier Microsoft, ifølge Gamespot.

Vi har i hvert fall en avtale med Microsoft Norge om å anmelde en lovlig kopi i nær fremtid, og gleder oss stort til det.

I Halo: Reach er du med i en gruppe av Spartan-enheter som skal redde planeten Reach fra krigerske romvesener. Dette blir gigantisk og voldsomt, i et spill Bungie har lovet skal nærme seg røttene i Combat Evolved.

Slippdato i Norge er 14. september.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden