Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons byr på kunst og natur i ny oppdatering

Nintendo introduserer flere nye figurer og en haug med midlertidige arrangementer.

Tirsdag slapp Nintendo de første detaljene om en ny oppdatering for Animal Crossing: New Horizons. Oppdateringen rulles ut gratis den 23. april, og byr på flere nye aktiviteter for fans å pusle med.

Hos Redd kan du kjøpe diverse kunstverk, men ikke alt er ekte vare. Bilde: Nintendo

Blant annet kan spillere møte på naturelskeren Leif, en gartner som selger busker og blomster du kan bruke til å pynte opp på øya. Den noe mer tvilsomme figuren Redd blir også å se i båten sin – Jolly Redd's Treasure Trawler – der han selger kunstverk av varierende kvalitet og autentisitet.

Statuer og malerier du kjøper kan doneres til den nye kunstfløyen som har åpnet i New Horizons' museum – så lenge de er ekte vare. 

Natur, museer og bryllup

Ved siden av de permanente tilskuddene til spillet, varsler Nintendo også en rekke midlertidige arrangementer.

Event-sesongen sparkes i gang med Nature Day fra 23. april til 4. mai, der du tjener Nook Miles ved å utføre natur- eller hagerelaterte utfordringer. May Day, 1.-7. mai, gir spillere en spesiell flybillett som brukes til å besøke en ny og mystisk øy.

Smiiiil. Bilde: Nintendo

18. til 31. mai markeres International Museum Day i Animal Crossing: New Horizons, hvor spillere kan tjene premier ved å samle på stempler fra spillets museum. Til slutt er det tid for bryllup, med Wedding Season fra 1. til 30. juni. Her får man i oppgave å ta det perfekte bryllupsbildet av ekteparet Reese og Cyrus, med diverse belønninger å hente som takk for hjelpen. 

Animal Crossing: New Horizons var hakket unna toppkarakter hos oss.
Les anmeldelsen av spillet her »

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen