Stor gratisutvidelse for Train Fever

Det Transport Tycoon-inspirerte spillet får amerikanske landskap og tog.

The Train Fever Team

Train Fever er et Transport Tycoon-aktig strategispill der du må tjene deg rik på å transportere varer og mennesker rundt i store miljøer. Handlingen foregår over 200 år, fra 1850 til 2050, og du kan bruke både tog og andre kjøretøy.

I en fersk oppdatering ble spillets passasjerer flinkere til å gå av og på toget.

Da spillet kom i fjor høst hadde det noen irriterende elementer som ikke virket helt ferdige, og spillet kunne også hatt godt av mer innhold. Samtidig beskrev vi fundamentet som solid og vanedannende.

Bedre og bedre

Vi har også fått nye vogner, for tømmertransport.

I tiden etter lansering har utviklerne jobbet iherdig med å rette på problemene, og har blant annet fikset mange av de frustrerende elementene med jernbanebygging samtidig som de har gitt trafikken langt bedre og mer realistisk flyt.

De har også jobbet med både ytelse og stabilitet.

Og skikkelige togoverganger.

Nå er tiden kommet for mer innhold. Utviklerne har annonsert en gratis utvidelse som lar spillerne velge om de vil spille i Europa eller Amerika. På det amerikanske kontinentet får vi nye miljøer, med mer passende vegetasjon og bygninger.

I tillegg får vi over 50 nye transportmidler, inkludert tog og biler. Utviklerne har søkt hjelp fra de aktive «modderne» for å få dette til, og lover samtidig at oppdateringen vil åpne enda flere av spillets systemer for modifisering.

Utvidelsen skal lanseres i februar, som en ordinær oppdatering til spillet.

Om du liker tanken på å sette opp intrikate transportnettverk, men dessverre lider av diderodromofobi, kan kanskje det kommende spillet Big Pharma være noe for deg.

Siste fra forsiden