Stor Xbox 360-oppdatering denne uken?

Forhåpentligvis slipper Microsoft den første store og etterlengtede oppdateringen for Xbox 360 denne uken.

GameSpot har fått innblikk i den første omfattende oppdateringen til Xbox 360, og skal vi tro det amerikanske nettstedet vil vi se oppdateringen allerede denne uken. Dette blir den første store oppdateringen av funksjonalitet siden lansering i november i fjor, og det meste av innholdet er basert på tilbakemelding fra brukere.

De fleste har irritert seg over at maskinen låses mens man laster ned videoer eller demoer. I denne kommende oppdateringen gis det mulighet for å lage en liste med opp til seks nedlastningselementer, og man står fritt til å spille musikk, film eller spill samtidig. Hvis du starter et onlinespill som krever stabil og god båndbredde, settes imidlertid nedlastingene du kjører automatisk på pause.

Etter oppdateringen vil du ikke være nødt til å lete deg frem til videoen, demoen eller temaet du lastet ned. En indikator forteller når filen er lastet ned, og du kan raskt starte applikasjonen eller legge til nytt tema der og da. Oppdateringen skal også sørge for at systemet kan fortsette nedlasting av ufullstendige filer.

De som ønsker at maskinen alltid skal starte i menyen, uavhengig om det er en disc i maskinen eller ei, kan nå justere dette i maskinoppsettet. I vennelisten vil du etter oppdateringen kunne se om dine påloggede venner er aktive eller ei. Videre rapporteres det om støtte for det kommende kameraet som slippes til høsten.

Informasjonen om oppdateringens innhold eller slippdato er foreløpig ikke bekreftet av Microsoft. I følge GameSpot kreves det ingen harddisk- eller minneplass for oppdateringen. Den legges i steden direkte inn i maskinvaren.

Siste fra forsiden