Store navn i Black Ops

Store navn i Black Ops

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Gary Oldman var å finne i det forrige Treyarch-utviklede Call of Duty spillet, World at War, og det er nå bekreftet at han gjentar sin rolle som Viktor Reznov. Oldman er blant annet kjent fra filmer som Batman Begins og oppfølgeren The Dark Knight, samt flere andre stortitler.

Vi snakkes!
Vi snakkes!

Ikke nok med det, enhver actionfilm-entusiast vet hvem Ed Harris er, og nettopp denne mannen har også en rolle i det kommende storspillet. Her skal han spille CIA-agenten Jason Hudson, som er en av hovedfigurene i Black Ops. Harris er blant annet kjent fra filmer som The Rock, The Right Stuff og A beautiful Mind.

Du trodde kanskje det var alt? Neida, spillets manus vil delvis bli skrevet av David S. Goyer, som i likhet med Oldman kan vise til arbeid på Batman Begins og The Dark Knight, og er også et av hodene bak TV-serien Flashforward.

Call of Duty: Black Ops slippes 9. oktober.

Kilde: Gamespot

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen