Større minnekort til Xbox 360

Xbox 360 får minnekort på 512 MB, og større Xbox Live Arcade-spill.

Til nå har minnekortene til Xbox 360 vært på 64 MB, noe som er nok hvis man bare bruker brikkene til å lagre profiler og spillinformasjon på, men som blir litt i minste laget om man også laster ned spill og annet innhold fra Xbox Live.

Nå er det klart at Microsoft vil lansere minnekort på 512 MB. I USA vil disse komme på markedet 3. april, og koste cirka 50 dollar (ca. 307 kroner). Prisen på 64 MB-brikkene vil synke til cirka 30 dollar (ca. 185 kroner). Det er ikke klart når de nye minnekortene kommer til Europa, eller hva de vil koste her til lands. I USA vil de nye kortene komme med Geometry Wars: Retro Evolved installert, i en begrenset periode.

Microsoft har også fortalt at Xbox Live Arcade-spillene blir større. For øyeblikket er det en øvre grense på cirka 50 MB som utviklerne må holde seg innenfor (slik at brukere skal kunne lagre spill på vanlige minnekort), men denne vil nå økes til 150 MB. Dette kan blant annet resultere i større variasjon i forhold til Xbox Live Arcade-spill, da det blir lettere å lage mer grafisk omfattende titler.

Siste fra forsiden