Storsalg på Steam

Denne uken er det penger å spare.

Steam feirer Thanksgiving med prisreduksjon på en rekke titler. Tilbudet gjelder ulike spill hver dag, og varer fra 24. - 29. november.

Menyen oppdateres med nye titler hver 24. time, og nettsiden har en hendig klokke som viser hvor lenge det er til spillene byttes ut neste gang.

For øyeblikket kan man sikre seg The Deus Ex Collection 75 prosent rimeligere enn ellers, eller for rundt 30 kroner. Indie Energy Pack inkluderer fem indiespill som koster omkring 350 kroner tilsammen, men akkurat nå får du pakken for cirka 40 kroner.

Rabattene er temmelig gode, så det kan være verdt å følge med de neste dagene dersom du er ute etter noe spesielt. Er du heldig dukker spillet ditt opp til en grei penge i løpet av uka.

Hvis du eier en Steamkonto, men ikke har tenkt å kjøpe noe, bør du stadig stikke innom og sørge for at du har et par spill på ønskelista di. Hver dag får 30 heldige brukere fem spill fra sin egen ønskeliste gratis, så pass på at de dyreste spillene er plassert øverst!

I tillegg vil det komme nye gavepakker hver dag, som inkluderer flere kopier av samme spill du kan dele med venner. Om du ikke vil gi dem bort er det i alle fall en ypperlig anledning til å spleise. I skrivende stund kan du for eksempel kjøpe seks eksemplarer av Borderlands for rundt 400 kroner, eller en tipakning med Half-Life 2 for cirka 140 kroner.

(Kilder: Shacknews, Kotaku)

Siste fra forsiden