Storstilt Halo 3-beta til våren

Microsoft har fortalt at de planlegger å arrangere en storstilt åpen betatest av Halo 3.

Om du gleder deg til neste år, og Halo 3, har Microsoft akkurat gjort ventetiden din enda litt vanskeligere. De har nemlig kunngjort at de vil arrangere en storstilt betatest av Halo 3 før lansering, hvor alle som vil kan teste spillets flerspillerdel. Det eneste kravet er, selvsagt, at du eier en Xbox 360 og har den koblet opp mot nettet.

Flerspillerdelen i Halo 3 vil være basert på den vi fant i forgjengeren, men kommer blant annet med tre nye moduser: NinjaBall, TankFlag og Elimination. I NinjaBall er målet å holde en ball så lenge som mulig, mens TankFlag er en slags Capture the Flag-modus hvor flagget holdes av en svært kraftig stridsvogn. I Elimination må du drepe fem medlemmer av motstanderens lag.

Microsoft forteller at den åpne betatesten vil gi spillere verden over til å ta del i utviklingen av Halo 3. Ved å spille spillet og gi tilbakemeldinger, kan de som deltar i betatesten påvirke den siste finpussen av spillet, og forhåpentligvis også finne noen "bugs" før lanseringen finner sted.

Betatesten av flerspillerdelen er ikke det eneste Microsoft planlegger å gjøre for å promotere den kommende utgivelsen av Halo 3. De planlegger også en TV-reklame på seksti sekunder, som vil sendes en gang denne julen (og som utvilsomt vil finne veien til nettet to sekunder senere).

Microsoft forteller også at de planlegger å gi ut nytt betal-innhold for Halo 2 i løpet av våren. Dette kommer i form av flere nye spillområder for den populære flerspillermodusen, og disse skal også lanseres eksklusivt på Xbox Live Marketplace.

Siste fra forsiden