SpellForce vender tilbake i august

Strategi og rollespill

Neste del av serien har fått slippdato.

SpellForce-serien byr på en blanding av «hack'n'slash»-rollespill og fantasistrategispill. Du lager deg en helt og utforsker verden mens du bekjemper monstre, finner utstyr og lærer nye egenskaper. Når motstanden blir for stor kan du bygge byer for å trene soldater og mytiske monstre som kjemper for deg.

Store gutter.

Forrige utgivelse i serien var SpellForce 2: Shadow Wars og tilleggspakken Dragon Storm. Etter at disse var ute på markedet ble utvikler Phenomic kjøpt opp av EA, men utgiver JoWooD beholdt rettighetene til Spellforce-serien.

I fjor meldte JoWooD at et nytt studio jobbet med en frittstående tilleggspakke til SpellForce 2. SpellForce 2: Faith in Destiny skulle opprinnelig slippes i løpet av våren, men ble rammet av et par utsettelser. Nå har spillet fått en sikker slippdato, og 27. august skal det omsider lanseres på det europeiske markedet.

Nok en gang trues SpellForce-verdenen Eo av mørke makter, og du spiller selvsagt helten som skal redde alt og alle fra undergang. Som i de fleste andre tilleggspakker vanker det nye enheter og formularer for heltene dine, og i tillegg skal grafikken ha fått seg en oppjustering i forhold til det opprinnelige Spellforce 2.

Som sine forgjengere er SpellForce 2: Faith in Destiny eksklusivt til PC.

Siste fra forsiden