BBC-satsing blir fullverdig spill

Strategi til alle

Slitherine samarbeider med TV-kanalen og krigshistoriker på sitt neste spill.

Det er som kjent ikke manko på turbaserte strategispill lagt til andre verdenskrig, men det neste prosjektet fra britiske Slitherine virker litt mer fargerikt enn brorparten av strategiutgivelser som dekker konflikten.

Fargerik tegneseriegrafikk.

Battlefield Academy er basert på et strategispill fjernsynskanalen BBC lanserte som ekstramateriale til TV-serien Battlefield Britain i 2004. Slitherine har videreutviklet konseptet og hyret inn krigshistoriker John Buckley fra universitetet i Wolverhampton for å sørge for den autentisiteten som sjangeren ofte skryter av.

Spillet har nå fått dato og kommer til PC 21. juli. Det har også vært under utvikling til DS og PSP, men hvilken tilstand disse versjonene er i er uklart.

Spillet byr på tredve slag lagt til tre viktige kampanjer fra krigen. Vi følger kampen om Nord-Afrika, invasjonen i Normandie og tyskernes siste forsøk på å slå de allierte tilbake i Ardennes.

Du kan velge å spille som britene, amerikanerne, polakkene, canadierne, italienerne eller tyskerne. Alle sidene har egne våpen og kjøretøy, og totalt er det over hundre forskjellige typer stridsenheter.

Det understrekes at spillet skal være både tilgjengelig og lekkert, og utifra skjermbildene ser det faktisk langt penere ut enn mesteparten av de turbaserte krigsspillene på markedet.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden