Street Fighter 6

Street Fighter 6 inviterer til åpen betatesting neste uke

Capcom har kunngjort en åpen betatest for Street Fighter VI. Alle som har lyst kan være med å prøvespille slåssespillseriens neste innslag fra 19.-22. mai.

– Fordi så mange av dere ba om å få delta på vår nylig avholdte lukkede betatest vil vi nå ha en åpen beta for å gi flere og flere fans sjansen til å prøve ting, skriver Capcom.

Testen er åpen for spillere på PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Vil du delta må du registrere deg på spillets nettsider, og koble til både en Capcom ID og en konto for plattformen du planlegger å spille på.

Den åpne betaen skilter med alt det samme innholdet fra den lukkede betatesten. Det inkluderer åtte spillbare figurer, seks forskjellige arenaer og kamper mot datastyrt motstand eller andre spillere på tvers av plattformer.

Street Fighter 6 får sin offisielle lansering 2. juni. Vi prøvde oss på spillet sent i fjor, og skribent Espen Jansen kom fra det med det godt førsteinntrykk.

– Slåssingen er hardtslående, musikken råtøff og den visuelle stilen upåklagelig — alt dette, sammen med velfungerende «netcode» og interessante mekanikker kan være det som gjør Street Fighter 6 til det beste spillet i serien, både for gamle og nye fans.

LES OGSÅ: Street Fighter 6 får kommentatorer for første gang i serien »

Siste fra forsiden