Street Fighter 6

Kunngjorde Street Fighter 6

Capcom lover stor avduking til sommeren.

For en uke siden satte Capcom i gang en nedtelling, med hint om en svær spillkunngjøring. Mandag morgen nådde klokka null, og utvikleren kunne omsider avsløre at det hele handlet om Street Fighter 6.

Det neste innslaget i Capcoms tradisjonsrike serie med slåssespill er offisielt under utvikling. Stort mer enn det fikk vi imidlertid ikke vite, og den første ladningen med detaljer kommer ikke før til sommeren.

En kort teaser-video – som du kan se øverst i artikkelen – åpner med en kikk på Ryu. Den kjente Street Fighter-figuren gjør seg klar til dyst mot Luke, som var den siste spillbare figuren som ble introdusert i Street Fighter 5.

Capcom Fighting Collection.
Capcom

Ellers dro Capcom også sløret av Capcom Fighting Collection. Som navnet tilsier inneholder samlepakken ti slåssespill fra utviklerens spillbibliotek, inkludert diverse Darkstalkers-titler og Hyper Street Fighter II.

Samtlige spill i pakken skilter med nettbaserte kamper, samt en drøss med konseptkunst. Capcom Fighting Collection lanseres 24. juni 2022, for PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch.

LES OGSÅ: Kultklassikeren Chrono Cross slippes i Europa for første gang »

Siste fra forsiden