Street Fighter II: Hyper til X360

Capcom har kunngjort at Street Fighter II: Hyper blir lansert over Xbox Live Arcade til Xbox 360.

Street Fighter II: Hyper er en videreutviklet versjon av det klassiske slossespillet Street Fighter II, som tok verden med storm da det debuterte tidlig på nittitallet. Nå kommer spillet til Xbox 360, via det digitale nedlastningssystemet Xbox Live Arcade.

Xbox 360-versjonen kommer med avanserte flerspillermuligheter for spill over nettet, inkludert modusen "Quarter Match", som er en helt ny modus spesielt laget for Xbox Live Arcade. Spillere på nettet kan titte på andres spill mens de venter på å få spille mot vinneren, og bruke virtuelle mynter for å "kjøpe seg inn i" kampene (slik man gjorde i arkadeversjonen).

Spillet støtter blant annet "voice chat", slik at du kan prøve å hisse opp motstanderne ved hjelp av fornærmelser (eller gratulere dem når de spiller godt, om du skulle ha lyst til å prøve noe nytt). Spillet kommer også med lokal flerspiller, og du kan selvfølgelig også spille mot datastyrte motstandere. I arkademodus får du kjempe deg forbi en serie vanskeligere og vanskeligere motstandere.

Lanseringen av Street Fighter II: Hyper for Xbox 360 vil finne sted tidlig i dette året, og Microsoft forteller at de er svært fornøyde med å kunne tilby en forbedret versjon av denne arkadeklassikeren over Xbox Live Arcade.

Siste fra forsiden