Street Fighter IV i februar?

Lovende slåssespill nærmer seg

Capcom sikter tilsynelatende mot februarlansering for et par av sine stortitler.

I går slapp nettsidene til bransjebladet MCV en slippliste for Capcom-spill i første kvartal 2009. De hadde fått informasjonene fra Capcom, men ifølge Eurogamer benekter Capcom at listen er en offisiell bekreftelse av slippdator for spillene, og er i stedet ment som veiledning for selgere for å hjelpe dem med å planlegge.

Kommer Street Fighter IV i februar?

Likevel burde listen gi oss en pekepine på omtrent når vi kan forvente et par av Capcoms lovende prosjekter. Actionspillet Bionic Commando er ført opp med slippdato 13. februar, mens det etterlengtede slåssespillet Street Fighter IV har datoen 20. februar. Wii-utgaven av Dead Rising er oppført for slipp 27. samme måned.

Listen nevner også at en PC-utgave av Resident Evil 5 skal slippes samtidig med konsollutgavene, men Capcom har ikke annonsert om spillet i det hele tatt kommer på dette formatet, og understreket også ovenfor Eurogamer at det ikke foreligger noen planer om å slippe noe slikt samtidig med konsollutgavene

Siden de angivelige slippdatoene bare er noen måneder unna burde vi snart begynne å motta avkreftelser eller bekreftelser fra Capcom på hvor nøyaktige de er.

Siste fra forsiden