Super Mario 3D bekreftet

Nintendos mektige sjef gjorde oss enda mer spente på sommerens E3.

SAN FRANCISCO (Gamer.no): Det var knyttet en viss spenning til Nintendo-president Saturo Iwatas tale under årets Game Developers Conference i San Francisco.

Den levde imidlertid ikke helt opp til forventningene. Iwata snakket løst og fast om hvordan spillindustrien har utviklet seg de siste 25 årene, samt hvordan fremtiden ser ut for Nintendo og selskapets nye 3DS-konsoll.

Denne kommer snart.

Vi fikk i hvert fall en liten avsløring. Det vil si, mer en bekreftelse av noe vi allerede visste.

– Våre utviklere har endelig klart å få til Super Mario skikkelig i 3D, og spillet er på vei til 3DS, sa Iwata under sin tale.

Vi fikk også se logoen for spillet, en logo som var grået ut enkelte steder.

– Dere kan kanskje skimte en hale på enden av logoen, vi kommer til å avsløre hva akkurat det er under E3, sa sjefen sjøl.

Det betyr nok at Super Mario 3D blir avduket under E3 i Los Angeles i sommer. Gamer.no kommer til å være på plass med tre mann, og gi deg meget fyldig dekning – både av dette spillet og masse annet snop.

Nå skal det sies at vi har masse spennende på gang under GDC, som pågår akkurat nå, også. Det er bare å følge med i tiden som kommer!

3DS, som lar alle hygge seg med brilleløs 3D på en bærbar konsoll, kommer til Norge 25. mars. Inntrykkene av konsollen og spillene leser du så snart vi får kloa i den.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden