Super Smash Bros. for Wii U lar 8 spillere slåss samtidig

En hel hurv med info og en ny figur ble avduket av Nintendo i natt.

Kaos!
Nintendo

Som om ikke Super Smash Bros. for Wii U virket kaotisk nok med fire spillere samtidig har Nintendo gått for å doble antallet i det kommende maskotspillet. Dette ble avslørt i en Nintendo-produsert presentasjon i natt, der selskapet røpet enda mer om hva vi kan vente oss i stuekonsollutgaven av spillet.

Mewtwo vender tilbake.

Selvfølgelig har åttemannsmodusen fått egne baner som er store nok til å huse alle spillerne, og det er nok også verdt å nevne at det kun er aktuelt for lokal spilling på samme konsoll. Vi ser for oss et herlig kaos av ledninger og trådløse kontrollere for å få alle åtte spillerne på plass, men det er sikkert en slager på enhver spillfest.

Mewtwo er tilbake

Den andre største nyheten fra nattens sending er nok at pokémonen Mewtwo blir å si i både den kommende Wii U-versjonen av spillet og i den allerede lanserte Nintendo 3DS-utgaven. Figuren slippes som nedlastbart innhold mot våren 2015, og er gratis for de som har kjøpt begge versjonene av spillet og registrert de på Club Nintendo.

Samle åtte venner-.

I tillegg skal de som registrerer de to spillene innen 13. januar få lydsporet på fysiske CD-er tilsendt.

Det er en hel hurv med andre nyheter å melde også. En turneringsmodus jobbes med, men blir ikke tilgjengelig før etter lansering. Det samme gjelder skjermbilder og opptak av kamper som du klan dele med venner.

I pakken ligger det en egen modus lar deg ta på deg oppdrag fra Crazy Hand og Master Hand. Ytterligere en nyhet er brettspillmodusen kalt Smash Tour, der du slåss mot, og samler figurer.

Bare et lite knippe av figruene du kan velge i Super Smash Bros. for Wii U.

Kjent fra forgjengerne Super Smash Bros. Meele og Brawl er drøss av events der du oppfylle enkelte krav, samt modi som «coin battles», «stock matches“ og mange merkverdige regelsett som er tilbake. Et nytt banebyggingsverktøy tilpasset berøringsskjermen er også inkludert.

Dette blir det fjerde – eller femte, om du regner med 3DS-versjonen – innslaget i Super Smash Bros.-serien. Spillene lar en haug av Nintendo og Nintendo-relaterte figurer denge løs på hverandre, og har opparbeidet seg status som et svært habilt og egenartet slåssespill opp gjennom årene.

Tidligere i høst kom den håndholdte utgaven av spillet ut.
Vi i Gamer.no likte Super Smash Bros. for Nintendo 3DS, men hadde innvendinger »

Siste fra forsiden