Superhelter barker sammen i South Park: The Fractured But Whole

Det er full borgerkrig i den lille fjelllandsbyen.

Eric «The Coon» Cartman og The New Kid i superheltform.
Skjermdump fra Youtube

Etter suksessen med South Park: The Stick of Truth, viste Ubisoft i fjor fram oppfølgeren The Fractured but Whole til stående applaus og latter fra salen.

Mandag kveld fikk vi enda flere detaljer om det kommende spillet basert på Matt Stone og Trey Parkers tegneserieunivers.

Eric «The Coon» Cartman og The New Kid i superheltform.
Skjermdump fra Youtube

Borgerkrig

Vennegjengen er nå lei av å leke trollmenn, og har gått over til å leke superhelter i stedet. Eric Cartman har naturligvis tatt sjefsrollen for leken, og har lagt en plan for hvordan gjengen kan tjene milliarder av dollar på å lage filmer og tv-serier av heltene sine.

Uenighet om utgivelsesstrategi skaper splittelse i vennegjengen.
Skjermdump fra Youtube

Det oppstår imidlertid uenighet om utgivelsesstrategien, og det hele bryter ut i en borgerkrig i vennegjengen med to fraksjoner.

#DenFølelsen når fisen din forandrer tiden.
Skjermdump fra Youtube

The Fractured but Whole tar over stafettpinnen der Stick of Truth sluttet. Du spiller fremdeles som The New Kid, og får skape din egen superhelt med de kreftene du selv ønsker (Cartman bestemmer imidlertid bakgrunnshistorien din).

I kampene må du ta hensyn til tid og rom.
Skjermdump fra Youtube

Rollespillelementene er dermed ivaretatt. Kampsystemet er turbasert, men har fått en overhaling. Nå kan du kjempe i både tid og rom. Kamparenaen er nå delt inn i ruter man kan bevege seg i. Fiender kan dyttes rundt, inn i gjenstander eller hjelpere for å gjøre ekstra skade.

Fising var ikke usentralt i Stick of Truth, og blir enda viktigere i The Fractured but Whole. En dundrende promp kan nemlig forandre tid, og endre angrepsrekkefølgen til figurene i kampen.

Vi fikk også vite datoen vi må huke av i kalenderen, og det er 6. desember 2016. Spillet blir lansert til PlayStation 4, Xbox One og PC.

Se traileren til spillet i videovinduet under.

Les også
Anmeldelse: South Park: The Fractured But Whole

Her er alle nyhetssakene våre relatert til E3 2016 »

Siste fra forsiden