Supermann til neste generasjons konsoller

Den supreste superhelten av de alle inntar spillverdenen på nytt, denne gangen til neste generasjons konsoller.

I løpet av spillindustriens trettiårige historie har superhelten over alle superhelter fått hovedrollen i en rekke spill. De fleste av dem har dessverre vært rimelig dårlige, og det forrige Supermann-spillet, Superman: Man of Steel, stakk av med en ikke spesielt imponerende treer i omtalen her hos Gamer.no.

Men som kjent er superhelter svært populære for tiden, spesielt i statene, og derfor er det ikke rart at stålmannen prøver seg igjen. Denne gangen er det Electronic Arts som står bak produksjonen, og i følge et intervju bladet SFX kjørte med regissøren av Superman Returns, Bryan Singer, kommer spillet for neste-generasjons plattformer.

Han gav ikke særlig mange detaljer om selve spillet, men fortalte at spillet kommer til å ha elementer fra filmen, samtidig som det kommer til å ha elementer som gjør gameplayet mer spennende, i forhold til konstruksjonen av Metropolis, Supermann og kreftene hans.

Det skulle ikke forundre oss om dette betyr at Supermann blir gjort mer sårbar, etter som det kanskje ikke er spesielt utfordrende med et spill hvor helten ikke kan skades av noe annet enn kryptonitt, samtidig som han blant annet har egenskapen til å fly rundt jordkloden så raskt at tiden skrus tilbake.

Electronic Arts har tidligere bekreftet at det er Tiburon som står for utviklingen av spillet (som de visstnok skal ha jobbet på siden 2003, da det ble kunngjort at de hadde sikret seg Supermann-lisensen).

Siste fra forsiden