Supreme Commander 2 kunngjort

Ny satsing for rollespillgigant

Square Enix har alliert seg med Gas Powered Games og skal utgi oppfølgeren til det kritikerroste strategispillet.

Japanske Square Enix har tidligere annonsert intensjoner om knytte til seg utviklere i Nord-Amerika og Europa for å utgi spill som er mer rettet mot disse markedene. Nå har de for første gang inngått en utgiveravtale med et vestlig studio, og den utvalgte utvikleren er amerikanske Gas Powered Games, kjent for Supreme Commander og Dungeon Siege.

Gigantiske krigsmaskiner preget det første Supreme Commander.

– Vi ser store muligheter på det europeiske og nord-amerikanske markedet, og det er forventet at begge vil vokse stødig over de neste årene. Derfor er det viktig at vi allierer oss med dyktige utviklere som Gas Powered Games for å bedre dekke disse viktige markedene og tilby produkter og tjenester som faller i forbrukernes smak, forteller Square Enix-sjef Yoichi Wada i en pressemelding.

Chris Taylor hos Gas Powered Games har også glad for samarbeidet:

– Det er en stor ære å få slå oss sammen med en berømt utvikler og utgiver som Square Enix. Alle vi i Gas Powered Games er kjempefornøyde med dette samarbeidet, og resultatet vil garantert glede spillere verden over.

Deres første prosjekt sammen blir en oppfølger til Supreme Commander, men noen detaljer om spillet eller hvilken plattformer det kommer til er ikke blitt offentliggjort. Det første Supreme Commander fikk en overveldende positiv mottakelse her på Gamer.no, så forhåpentligvis kan oppfølgeren leve opp til originalen.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om Supreme Commander 2 og Square Enixs vestlige ambisjoner når den foreligger.

Siste fra forsiden