Supreme Commander bekreftet for 360

Det er nå offisielt kunngjort at strategispillet Supreme Commander kommer til konsoll.

Gas Powered Games har, sammen med Hellbent Games og Aspyr Media, kunngjort at det kritikerroste sanntidsstrategispillet Supreme Commander er på vei til Xbox 360. Lanseringen vil finne sted tidlig neste år, i alle fall på den andre siden av Atlanteren.

Supreme Commander på PC

Supreme Commander er den åndelige etterfølgeren til strategiklassikeren Total Annihilation. Spillet ble lansert for PC tidligere i år, og fikk svært god kritikk. Blant annet fikk PC-versjonen skryt for å enkelt la spillerne kontrollere enorme slag, ved hjelp av en avansert (og svært imponerende) zoom-funksjon.

Chris Taylor, som er sjef hos Gas Powered Games, forteller at han mener Supreme Commander har hevet lista for sanntidsstrategi på PC, og at de nå vil samarbeide med Hellbent Games for å sikre at spillet gjør det samme på Xbox 360.

Xbox 360-versjonen kommer med flere enheter enn PC-versjonen, samt oppdaterte kart og nye flerspillermoduser for spill over Xbox Live. I tillegg loves vi et konsollspesifikt brukergrensesnitt og en ny zoom-funksjon.

Mens det var THQ som gav ut PC-versjonen, er det Aspyr Media som skal stå for lanseringen av Xbox 360-versjonen. Chris Taylor forteller at Aspyr har et utgivervennlig miljø, som passer perfekt med visjonen til Gas Powered Games.

Siste fra forsiden