Svensk magi i morgen

Magicka har fått lanseringsdato, og den er ikke langt unna.

Magicka er et action/eventyrspill som foregår i en fantasyverden inspirert av nordisk mytologi. Du får rollen som en mektig trollmann, og kan slå deg sammen med opp til tre andre spillere for å redde verden fra en typisk fantasy-onding.

Spillet fokuserer på magi, og skilter med et spennende system for magiske angrep. Her får du tilgang på syv ulike grunntyper med magi (stort sett basert på elementene), og disse kan kombineres akkurat slik du ønsker.

Skikkelig magi skal være fargesprakende.

– Det har seg nemlig slik at alle disse trylleformlene kan kombineres, og det skaper reaksjoner. Man kan ha opptil fire ulike typer magi aktiv samtidig, og du velger selv hvilke. Vil du kaste en gigantisk ildkule så kan du aktivere ildmagien fire ganger. Hvis du vil lage damp så er det mulig ved å aktivere ild- og vannmagi samtidig, forklarer magikerlæregutt Lasse Lervik i vår sniktitt.

Spillet utgis av svenske Paradox, som nå har annonsert at det lanseres på nettet allerede i morgen. Vil du heller ha det på DVD, må du vente til butikkutgivelsen 15. februar. Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Siste fra forsiden