Sving sverdet med Wii-kontrolleren

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Drømmen om ordentlig sverdfekting på Wii har bare nylig begynt å bli oppfylt på ordentlig med spill som tar i bruk Motionplus-tillegget. Majesco Entertainment hevder å kunne gi oss fektinga vi fortjener i Wii-spillet Swords.

Swords tar selvsagt i bruk Motionplus, og skal levere et virtuelt sverd som følger vår minste svipp med kontrolleren nøyaktig.

Målet med spillet er å reise frem og tilbake i tid og utfordre de beste krigerne som har levd, for å til slutt kunne gjøre seg fortjent til tittelen tidenes beste i sverdkamp. Når det gjelder fiender skal man få duellere en rekke store historiske skikkelser, deriblant selveste Sir Lancelot. Hver seier gir et unikt og kraftigere sverd som igjen må brukes på nestemann i rekka.

Spilleren har en sped start i treningsdojoen, hvor krevende trening med en sensei står for tur. Her lærer man komboer og unnamanøvre gjennom timevis med fekting. Man kan i tillegg anvende sverdet på zombier, eller kjempe mot en kompis hjemme i stua.

Swords forventes i butikkene i september.

Les også: The Sims på nytt beite
Les også: Ble sexavhengig av Wii Fit
Les også: Utfordrer Zelda på grafikk


(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen